Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodeminis@gmail.com.

woensdag 20 mei 2009

Gratis Rhode TV op je mobieltje!

Als je GSM geschikt is voor video, dan kun je ook al onze clips bekijken op je mobieltje.



Je bekijkt dan alle filmpjes op http://m.youtube.com en zoekt op "rhode mini's"

Géén internet? Géén nood!
Heb je géén internet op je mobiel? Download dan de filmpjes gewoon eerst naar je PC en zet ze vervolgens op je mobieltje. Haarscherp beeld én NUL euro kosten!

Uitleg voor Youtube
Plak de URL (= adresregel) van de Youtubefilm op deze pagina: VIDEOtoMP4.com. Klik op DOWNLOAD MP4 en sla dit bestand vervolgens op in je telefoon!

Uitleg voor Vimeo
Maak een gratis Vimeo-account aan. Log in. Ga naar de videos van Rhode.TV en klik op de betreffende video die je wil hebben. Helemaal rechtsonder op de pagina kun je het originele MPG-bestand downloaden voor op je PC.
Om de video om te zetten naar MP4-formaat (voor op je mobieltje) gebruik je een gratis softwareprogramma. Hiervoor ga je naar www.koyotesoft.com en kies je voor het programma 'Free Video Converter V2.0' links. Klik op download en installeer het programma. Je kunt nu de VIMEO-video van je harde schijf omzetten naar MP4 en op je telefoon installeren.

Uiteraard geldt bovenstaande óók voor de video's van het zaalvoetbal, Rhode F4, RHode F7, Rhode F10 en de video's van andere sites! SUCCES!

Geen video!
Geen video op je GSM? Ook al geen ramp. Binnen 2 jaar is er geen enkele GSM's meer te koop zonder videomogelijkheid. Kom daarna dus snel terug op deze site en volg dan alsnog de instructies!

2 opmerkingen:

Wim S zei

wanneer krijgt ieder team zijn eigen TV-zender? Het wordt steeds gekker

@ zei

Ik zal het meenemen in de contractbesprekingen met Maria. Haha